Over de praktijk

Van harte welkom op de blog van paardendierenarts Iko Hoogerbeets.

Ik ben een zelfstandig werkende paardendierenarts, met een ambulante praktijk, dat wil zeggen dat ik bij u aan stal/huis kom. Het spaart u veel tijd (en geld) en risico’s als u uw paard/pony niet naar de dierenarts hoeft te verplaatsen, uw pony /paard is vaak veel meer op zijn gemak en heel veel onderzoeken en behandelingen kunnen bij u thuis plaatsvinden. Voorbeelden hiervan zijn ook onderzoeken waarbij echo, röntgenopnames en/of endoscopie nodig is. Ook kreupelheidsonderzoek en aankooponderzoeken zijn bij u bij de stal of thuis mogelijk.

Ik ben afgestudeerd in Gent en heb als optie Paard gedaan. Tijdens de laatste jaren van mijn studie heb ik praktijkervaring opgedaan in Kasterlee bij de afdeling Paard van Dierenkliniek Venhei en na mijn studie heb ik samengewerkt met dierenarts Ivo Vaes die zich hoofdzakelijk bezighoudt met kreupelheid, niet optimaal bewegen of presteren. Ook ik vind kreupelheidsonderzoek het meest interessante deel van het vakgebied.

Bezoeken worden op afspraak gemaakt. Ik ben 7/7 dagen en 24/24 uur beschikbaar. Mocht ik afwezig zijn dan neemt een collega voor mij waar en kunt u zijn/haar telefoonnummer en naam via mijn voicemailbericht beluisteren.

Uiteraard kunt u ook voor vaccinaties, koliek-, long-, tand-, huid-, kreupelheidsonderzoek, merriebegeleiding, pasgeboren veulens, wondbehandeling, voeradvies, castratie….. enz. bij mij terecht.

Ik heb onder andere vervolgcursussen in echografie gevolgd, op het gebied van kreupelheidsonderzoek/prestatieklachten.

Acupunctuur

Opleiding: internationaal erkende veterinaire acupunctuur opleiding (IVAS): examen 2014. Tijdens de opleiding heb ik al veel ervaring opgedaan met het behandelen van paarden uit mijn klantenbestand met acupunctuur, de resultaten waren vaak spectaculair.

Acupunctuur is door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) voor de mens als officiële behandelingsmethodiek goedgekeurd voor veel aandoeningen. Ook paarden kunnen prima aanvullend of alleen via acupunctuur behandeld worden.

Als u vragen heeft kunt u altijd contact met mij opnemen via telefoon: 0032-485.073.047 of u kunt een mail sturen naar: info@ikohoogerbeets.eu

Ik hoop u en uw pony / paard snel van dienst te kunnen zijn!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s